Επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων Δημοτικού

Επιμορφωτικό διαδικτυακό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων Δημοτικού
line

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου οργανώνει διαδικτυακή επιμορφωτική ενημέρωση σε εκπαιδευτικούς και γονείς παιδιών νηπιαγωγείου και πρώτων τάξεων Δημοτικού, τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους συμμετέχοντες εκπαιδευτικούς.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω:


  Ιδιότητα:

  Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις από το Newsletter.


  Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του σεμιναρίου και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

   

   

  Font Resize