Φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου (Mέρος Β) στις 19.12.2023 και ώρα 18:00
Φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου (Mέρος Β) στις 19.12.2023 και ώρα 18:00
line
be-internet-awesome
Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου

ΤοΊδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας – ΙΤΕσε συνεργασία με τηνGoogle.org συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το πρόγραμμα διαδικτυακώνμαθημάτωνγια εκπαιδευτικούς προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε καίρια θέματα ασφαλούς διαδικτυακής πλοήγησης για παιδιά Δημοτικού και Γυμνασίου 

O κύκλος μαθημάτωνΓίνε Ήρωας του Διαδικτύου, είναι ένα πολύπλευρο πρόγραμμα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που παρέχει στους εκπαιδευτικούς τα εργαλεία και τις γνώσεις που χρειάζονται για να διδάξουν τις βασικές αρχές ψηφιακής ασφάλειας και ψηφιακής ιθαγένειας στο περιβάλλον της σχολικής τάξης σε παιδιά ηλικίας 8-15 ετών.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί το Β Μέρος του προγράμματος Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου. και περιέχει αναλυτική περιγραφή για τις ενότητες του προγράμματος Κράτα καλά τα μυστικά σου, Η κουλ συμπεριφορά είναι η καλή συμπεριφορά και Αν έχεις αμφιβολίες συζήτησέ το αμέσως.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμαεδώ. Αν έχετε απορίες, επισκεφτείτε την σελίδαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις εδώ. 

Για να δηλώσετε συμμετοχή για την ημερομηνία 19.12.2023 και ώρα 18:00-20:00, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία.

  Βαθμίδα: Περιφέρεια: Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις από το Newsletter. Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγραμματος "Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου" και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@be-internet-awesome.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

   

  Font Resize
  Contrast