Λίστα αναμονής για το πρόγραμμα Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου

Λίστα αναμονής για το πρόγραμμα Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου
line
be-internet-awesome
Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

τα σεμινάρια του προγραμμάτος θα συνεχιστούν το σχολικό έτος 2022-2023 για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Το σχολικό έτος 2021-2022 ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα και πήραν πιστοποίηση πάνω από 2200 εκπαιδευτικοί. Αν θέλετε να ενημερωθείτε πρώτοι όταν ανοίξει το πρόγραμμα ξανά, παρακαλούμε εγγραφείτε στην παρακάτω λίστα αναμονής. Με την εγγραφή σας στην λίστα αναμονής εξασφαλίζεται ότι θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail μόλις ανοίξουν νέες ημερομηνίες.

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα εδώ. Αν έχετε απορίες, παρακαλώ επισκεφτείτε την σελίδα μας εδώ με τις πιο συχνές ερωτήσεις.


  Βαθμίδα:


  Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγραμματος "Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου" και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@be-internet-awesome.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize