Λίστα αναμονής για το πρόγραμμα “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου”

Λίστα αναμονής για το πρόγραμμα “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου”
line

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,

όλες οι ημερομηνίες που ήταν διαθέσιμες για το πρόγραμμα “Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου” έχουν κλείσει. Συνολικά έχουν εγγραφεί πάνω από 2500 εκπαιδευτικοί. Αν δεν προλάβατε να εγγραφείτε, αλλά σας ενδιαφέρει να το παρακολουθήσετε εφόσον υπάρξει συνέχεια, παρακαλούμε εγγραφείτε στην παρακάτω λίστα αναμονής. Με την εγγραφή σας στην λίστα αναμονής εξασφαλίζεται ότι θα λάβετε ένα ενημερωτικό e-mail μόλις ανοίξουν νέες ημερομηνίες. Θα θέλαμε εκ των προτέρων να σας ενημερώσουμε ότι αν ανοίξουν νέες ημερομηνίες, αυτές θα αφορούν το επόμενο σχολικό έτος, δηλαδή Σεπτ. 2021 – Ιούνιος 2022.  

  Λίστα Αναμονής

  Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις από το Newsletter.
  Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγραμματος "Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου" και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@be-internet-awesome.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

   

  Font Resize