Εκδήλωση για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) 2022 για τάξεις Λυκείων Κρήτης

Εκδήλωση για τον εορτασμό του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (ECSM) 2022 για τάξεις Λυκείων Κρήτης
line

Eνημερωτική εκδήλωση στο πλαίσιο εορτασμού του European Cyber Security Month 2022 (ECSM 2022) διοργανώνει την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 10:00-12:00 π.μ στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ στο Ηρακλειο – Κρήτης  το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Ελληνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως επίσημοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα για τη εκστρατεία του  Ευρωπαικού Μήνα Κυβερνοασφαλειας (ECSM) του ENISA.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να κάνουν παρακάτω, εκπαιδευτικοί Λυκειακών Τάξεων οι οποίοι θα συνοδεύσουν τις τάξεις τους στο αμφιθέατρο του ΙΤΕ (Ηράκλειο Κρήτης) την ημέρα και ώρα της εκδήλωσης.

Η φετινή εκστρατεία ECSM έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας που αφορούν την προστασία μας από τις απόπειρες Phishing αλλά και την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με τα κακόβουλα λογισμικά, όπως το Ransomware. Tέλος θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις αναδυόμενες τεχνολογίες (όπως έξυπνα ρολόγια κ.λπ.) και τι πρέπει να προσέχουμε οταν αγοράζουμε τέτοια προϊόντα.

Μπορείτε να κάνετε αίτηση παρακάτω και λίγες μέρες αργότερα θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail αν έχει εγκριθεί η αιτησή σας. Λόγω της αυξημένης ζήτησης και της μικρής χωρητικότητας του Αμφιθεάτρου του ΙΤΕ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς. Συνίσταται η χρήση μάσκας από ολους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς.   Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγραμματος "Εορτασμός European Cyber Security Month" και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

   

  Font Resize
  Contrast