Τηλεκπαίδευση για τις νέες προκλήσεις στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Date

Μάι 12 2020
Expired!

Time

4:00 pm - 5:00 pm

Τηλεκπαίδευση για τις νέες προκλήσεις στην προστασία των προσωπικών δεδομένων

Την ευαίσθητη περίοδο που διανύουμε η προστασία των προσωπικών μας δεδομένων είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς πολλές από τις δραστηριότητές μας γίνονται μέσω διαδικτύου. Από την άλλη πλευρά η τεχνολογία φαίνεται να διαδραματίσει κυρίαρχο ρόλο καθώς αρκετά κράτη μέλη και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είτε έχουν ήδη θέσει σε λειτουργία, είτε αναπτύσσουν εργαλεία για να κατανοήσουν πώς εξαπλώνεται ο κορονοϊός βάσει των δεδομένων κινητής τηλεφωνίας που μεταφέρουν οι πάροχοι τηλεπικοινωνιών στις εθνικές αρχές. Οι νέες προκλήσεις στην προστασία των προσωπικών μας δεδομένων θα αναλυθούν κατά τη διάρκεια τηλεκπαίδευσης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου 2020 και ώρα 16:00 μ μ.

Εισηγήτριες της τηλεκπαίδευσης είναι η υπεύθυνη της Ανοιχτής Γραμμής καταγγελιών Safeline.gr, νομικός Μελτίνη Χριστοδουλάκη και η υπεύθυνη επικοινωνίας του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ Κατερίνα Ψαρουδάκη. Τo webinar συντονίζει ο Άρης Λούβρης, Εθνικός Συντονιστής eSafetyLabel.

Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα εδώ μέχρι την Κυριακή 10 Μαΐου 2020.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Αφήστε μια απάντηση

Font Resize
Contrast