Φόρμα συμμετοχής για συνάντηση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου από παιδιά μετανάστες / πρόσφυγες
Φόρμα συμμετοχής για συνάντηση επιμόρφωσης εκπαιδευτικών για θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου από παιδιά μετανάστες / πρόσφυγες
line

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας σε συνεργασία με το Αυτοτελές Τμήμα Προσφύγων του Υπουργείου Παιδείας προσκαλεί τους Συντονιστές Εκπαίδευσης Προσφύγων και τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν σε μαθητές μετανάστες/πρόσφυγες σε διαδικτυακή συνάντηση τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στις 17:00 μ.μ. προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση για το εκπαιδευτικό υλικό που υπάρχει διαθέσιμο στα Αραβικά, Φαρσί και Γαλλικά και να διερευνηθούν οι εκπαιδευτικές ανάγκες μαθητών μεταναστών σε θέματα ασφαλούς χρήσης του διαδικτύου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στη συνάντηση, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  Βαθμίδα: Περιφέρεια: Θα ήθελα να λαμβάνω ενημερώσεις από το Newsletter. Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγραμματος "Γίνε Ήρωας του Διαδικτύου" και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@be-internet-awesome.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast