Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την υπερβολική χρήση του διαδικτύου η εβδομάδα από 24 εως 28 Σεπτεμβρίου!

Εβδομάδα ευαισθητοποίησης για την υπερβολική χρήση του διαδικτύου η εβδομάδα από 24 εως 28 Σεπτεμβρίου!
line

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου μέσω της ιστοσελίδας του και των social media πραγματοποιεί καμπάνια ευαισθητοποίησης  για την υπερβολική χρήση του διαδικτύου η οποία θα διαρκέσει μια εβδομάδα, από τις 24 έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Στόχος είναι μέσω του σχετικού υλικού που θα δημοσιοποιείται καθημερινά επί μια εβδομάδα, παιδιά γονείς και εκπαιδευτικοί να ενημερωθούν και κατ’ επέκταση να ευαισθητοποιηθούν για τους κινδύνους της υπερβολικής χρήσης του διαδικτύου, τις ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις που προκύπτουν αλλά κυρίως για τους τρόπους αντιμετώπισης του φαινομένου.

Σχετικό υλικό όπως αφίσες, οπτικοποιημένα μηνύματα , κουίζ, παρουσιάσεις αλλά και βίντεο  θα κοινοποιούνται καθημερινά  μέσα από τα προφίλ που διατηρεί το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου στα κοινωνικά δίκτυα Facebook (https://www.facebook.com/SaferInternet4Kids-233337290392828/?ref=bookmarks) και Twitter (https://twitter.com/SaferInt4Kids ). Το υλικό αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως εργαλείο μάθησης στο σχολείο ή στο σπίτι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις απόψεις σας ή το δικό σας μήνυμα στο Inbox του Facebook ή να κοινοποιείτε το υλικό στα δικά σας προφίλ χρησιμοποιώντας το hashtag #onlinedetox.

Font Resize