Διαγωνισμός #SaferInternet4EU: Παράταση ημερομηνίας υποβολής αιτήσεων
line

cropped-Artboard-1.png

Τα βραβεία # SaferInternet4EU, που αποσκοπούν στην επιβράβευση των καλύτερων πρακτικών στον ευρωπαϊκό χώρο με θέμα το ασφαλέστερο/καλύτερο διαδίκτυο από οργανώσεις, καθηγητές και νέους, είναι ανοικτές για συμμετοχές με παρατεταμένη προθεσμία μέχρι την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018.

Παρακαλούμε διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού παρακάτω πριν ξεκινήσετε την αίτησή σας.

Ο διαγωνισμός  #SaferInternet4EU είναι ανοικτός για τις εξής κατηγορίες:

  • Διαγωνισμός βέλτιστης πρακτικής για οργανισμούς, που θα επιβραβεύει ένα υψηλής ποιότητας και καινοτόμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ασφάλεια στο διαδίκτυο, υλικό ή εκστρατεία ενημέρωσης για νέους, εκπαιδευτικούς ή γονείς. Αυτή η κατηγορία είναι ανοικτή σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς (συμπεριλαμβανομένων οργανισμών δικτύου ΙΝSAFE), ειδικούς ή πανεπιστημιακούς φορείς που λειτουργούν σε μία από τις χώρες που επωφελούνται από το πρόγραμμα Better Internet στο πλαίσιο της διευκόλυνσης «Συνδέοντας την Ευρώπη» (CEF), π.χ. EU28,  Ισλανδία και Νορβηγία.
  • Διαγωνισμός βέλτιστης πρακτικής για εκπαιδευτικούς, ανταμείβοντας μια αξιόλογη και εμπνευσμένη πρωτοβουλία/ υλικό / εργαλείο/ λύση από έναν μόνο εκπαιδευτικό ή μια ομάδα εκπαιδευτικών.
  • Διαγωνισμός βέλτιστης πρακτικής για νέους, ανταμείβοντας μια αξιοσημείωτη και εμπνευσμένη πρωτοβουλία/ υλικό/ εργαλείο/ λύση από ένα μόνο νέο άτομο ή μια ομάδα νέων.

Όλες οι βέλτιστες πρακτικές θα πρέπει να επικεντρώνονται σε θέματα που σχετίζονται με το Καλύτερο Διαδίκτυο για τα Παιδιά (Better Internet for Kids), την αντιμετώπιση θεμάτων όπως ψευδείς ειδήσεις, παρενόχληση στον κυβερνοχώρο, διασυνδεδεμένα παιχνίδια και ιδιωτικότητα, εκμετάλλευση ή έκθεση σε επιβλαβές ή ενοχλητικό περιεχόμενο ή θέματα ασφάλειας στον κυβερνοχώρο γενικά.

Περισσότερα: ΒΙΚ