Σεμινάριο για την ασφάλεια παιδιών και εφήβων στα κοινωνικά δίκτυα από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου

Σεμινάριο για την ασφάλεια παιδιών και εφήβων στα κοινωνικά δίκτυα από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου
line

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου διοργανώνει ένα σεμινάριο για την ασφαλή χρήση των κοινωνικών δικτύων από παιδιά και εφήβους για γονείς και εκπαιδευτικούς, την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:30-18:30. Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο κ. Γιώργο Κορμάς, υπεύθυνος της Γραμμής Βοηθείας Help-Line.gr.

Αν θέλετε να συμμετάσχετε παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα παρακάτω:
  Θα ήθελα να λαμβάνω newsletter από το SaferInternet4Kids.gr
  Δηλώνω οτι είμαι άνω των 18 ετών
  Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το saferinternet4kids.gr

  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερωνουμε οτι τα στοιχεία σας δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τις ανάγκες του Webinar. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr.

  Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το webinar δεν θα καταγράφεται. Συνιστούμε κατα την διάρκεια του webinar η κάμερα να είναι κλειστή.

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize