Η Αθηνά και ο Ντίκι μαθαίνουν στα μικρά παιδιά την ασφαλή χρήση του διαδικτύου – Ενημερωτική εκδήλωση στις 13/4

Η Αθηνά και ο Ντίκι μαθαίνουν στα μικρά παιδιά την ασφαλή χρήση του διαδικτύου – Ενημερωτική εκδήλωση στις 13/4
line

Η Αθηνά και ο Ντίκι θα ενημερώσουν τους μαθητές Α, Β και Γ Δημοτικού σε μια κοινή διαδικτυακή εκδήλωση των Κέντρων Ασφαλούς Διαδικτύου Ελλάδας και Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Απριλίου στις 9:45 -10:30.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία θα συμμετέχουν ισάριθμα σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη των 2 Κέντρων μέσα από παραμύθια θα ενημερώσουν τα παιδιά για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και μέσα από δραστηριότητες που θα προταθούν θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής-οδηγίες:

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν τμήματα μαθητών Α, Β και Γ Δημοτικών σχολείων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, υπολογιστής και προτζέκτορας στην αίθουσα. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα την ώρα της παρουσίασης.

Η κάθε αίτηση αντιστοιχεί σε ένα link και σε μια σχολική τάξη. Αν επιθυμείτε την εκδήλωση να παρακολουθήσουν δυο τάξεις, θα πρέπει να κάνετε δυο αιτήσεις κ.ο.κ

Αν επιθυμείτε να συγκεντρώσετε δυο ή περισσότερες τάξεις μαζί σε ένα χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τότε θα κάνετε μία αίτηση.

Θα πρέπει η κάμερα του υπολογιστή να μη δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών (μπορεί να είναι κλειστή ή στραμμένη κάπου αλλού) και το μικρόφωνο κλειστό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ή μετά το τέλος αυτής ο εκπαιδευτικός θα μπορεί να σηκώσει το διαδικτυακό χεράκι και να πάρει το λόγο προκειμένου να απευθύνει στις ομιλήτριες κάποια ερώτηση των παιδιών ή ό,τι άλλο θέλει.

[H φόρμα αυτη έχει κλεισει , γιατί φτάσαμε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων. Σας ευχαριστούμε πολύ.]

Font Resize