Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωση μας για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο στις 11 Φεβρουαρίου!
line

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, σας προσκαλεί στην κεντρική εκδήλωση εορτασμού της Hμέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, την Τρίτη στις 11 Φεβρουαρίου του 2020 και ώρα 10.00-13.00, στην αίθουσα “Ζακλίν ντε Ρομιγί” του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Θα μιλήσουν εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων. Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα παρακάτω ή κατεβάστε το από εδώ.

Η ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αλλά και οι μαθητικοί διαγωνισμοί τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ.

 

 

Στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (2016/679/ΕΕ), σας ενημερώνουμε ότι η παρούσα εκδήλωση πρόκειται να βιντεοσκοπηθεί, ενώ παράλληλα θα ληφθούν και φωτογραφίες. Το βίντεο και οι φωτογραφίες θα χρησιμοποιηθούν από τους διοργανωτές για την προβολή της εκδήλωσης σε μέσα μαζικής ενημέρωσης/επικοινωνίας (πχ δημοσίευση καταχωρήσεων σε ημερήσιο και περιοδικό τύπο, websites, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) με σκοπό την ενημέρωση του κοινού ή/και της επιστημονικής κοινότητας για την ίδια την εκδήλωση και για τη διάχυση των αποτελεσμάτων της.

Εάν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για την πολιτική προστασίας του απορρήτου και τα δικαιώματά σας μπορείτε να επισκεφτείτε τον διαδικτυακό μας τόπο εδώ.

Font Resize
Contrast