Φόρμα υποβολής εργασιών SID 2020
line


ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επειδή παρατηρούνται προβλήματα κατά την αποστολή των συμμετοχών, παρακαλούμε πολύ εφόσον έχετε προσπαθήσει και δεν μπορείτε vα στείλετε τις συμμετοχες σας μέσω της φόρμας, στείλτε τις μέσω email στο contact(παπάκι)saferinternet4kids.gr . Βάλτε τις εργασίες των παιδιών και τις γονικές συγκαταθέσεις σε επισύναψη και γράψτε μας όλα τα στοιχεία που ζητάει η φόρμα. Aν είναι πολύ μεγάλα τα αρχεία και δεν μπαίνουν σε επισύναψη ανεβάστε τα σε κάποιο file sharing site (όπως dropbox, google drive, one drive, wetransfer κ.τ.λ.) και στείλτε μας το URL.

Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο.

Στείλτε την εργασία σας μέσω της επισύναψης αρχείου. Tα αποδεκτά αρχεία που μπορείτε να στείλετε είναι pdf, ppt, pptx, jpg, png, docx και doc (μέγιστο μέγεθος 15ΜΒ). Αν η εργασία σας βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο μπορείτε να μας στείλετε τον σύνδεσμο (URL) στο αντίστοιχο πεδίο. Οι εργασίες που είναι σε μορφή βίντεο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 3 λεπτά.

Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να μας στείλετε μια μικρογραφία εικόνας (thumbnail διαστάσεις 270px*180px) για να τη χρησιμοποιήσουμε στη σελίδα που θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές.

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή της συμμετοχής σας παρακαλούμε ενημερώστε μας με mail στην διεύθυνση contact@saferinternet4kids.gr.
Καλή επιτυχία!* Υποχρεωτικά πεδία

Font Resize