Αίτηση συμμετοχής στο Webinar για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων στις 10 Ιουνίου και ώρα 16:00

Αίτηση συμμετοχής στο Webinar για την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων στις 10 Ιουνίου και ώρα 16:00
line


Θα ήθελα να λαμβάνω newsletter από το SaferInternet4Kids.gr
Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το saferinternet4kids.gr, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο) και θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τις ανάγκες του Webinar.

Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo[α]saferinternet4kids.gr.

Σας ενημερώνουμε επίσης ότι το webinar θα καταγράφεται και ενδέχεται να ανέβει στα κοινωνικά δίκτυα που διατηρεί το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου, προς ενημέρωση και του υπόλοιπου κοινού. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την πιθανή γνωστοποίηση κάποιων δεδομένων σας όπως πχ. το ονοματεπώνυμό σας αν γράψετε κάτι στο chat ή την φωνή σας σε περίπτωση που απευθύνετε ερώτηση ή την εικόνα της κάμερας αν την έχετε ανοιχτή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο contact@saferinternet4kids.gr. Συνιστούμε η κάμερα να είναι κλειστή.

*υποχρεωτικά πεδία

Font Resize