Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο “Διαδικτυακός εκφοβισμός και διαδικτυακή αποπλάνηση” 11.12.2023
Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο “Διαδικτυακός εκφοβισμός και διαδικτυακή αποπλάνηση” 11.12.2023
line

Ασφαλείς διαδικτυακές επικοινωνίες για παιδιά και εφήβους. Διαδικτυακός εκφοβισμός και διαδικτυακή αποπλάνηση. Τι πρέπει να προσέχουν οι γονείς. Πώς μπορούμε να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά και τι μέτρα μπορούμε να λάβουμε για την προστασία τους. Ποια τα «σημάδια» που θα πρέπει να μας ανησυχήσουν και τι μπορούμε να κάνουμε αν μας συμβεί.

Ημέρα 11.12.2023

Ώρα: 18:00-19:00

Εισηγήτρια: Μαρία Δάρα – Ψυχολόγος Γραμμής Βοήθειας Help-line.gr Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου ΙΤΕ

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς.

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  Βαθμίδα: Περιφέρεια: Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast