Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να προστατευτούμε» 12.03.2024
Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο και πως μπορούμε να προστατευτούμε» 12.03.2024
line

Εικόνες/βίντεο παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, ρατσισμός, ξενοφοβία, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, ηλεκτρονικός εκφοβισμός… Κίνδυνοι του διαδικτύου, online δραστηριότητες και περιεχόμενο που χαρακτηρίζεται ως παράνομο βάσει της Ελληνικής Νομοθεσίας.

Ποια τα χαρακτηριστικά αυτών των κινδύνων και πως μπορούμε να αντιδράσουμε αν μας συμβεί κάτι τέτοιο; Ποιος ο ρόλος της Ανοιχτής γραμμής καταγγελιών SafeLine.gr για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο;

Ημέρα: 12.03.2024

Ώρα: 18:00-19:00

Εισηγήτρια: Μελτίνη Χριστοδουλάκη – Υπεύθυνη επικοινωνίας Ανοιχτής Γραμμής Καταγγελιών για το παράνομο περιεχόμενο στο διαδίκτυο SafeLine.gr .

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς.

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  Βαθμίδα: Περιφέρεια:

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.

  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast