Φόρμα συμμετοχής στο Διαδικτυακό σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου για μαθητές Δ’-Στ’ τάξης Δημοτικού 03/11/2022

Φόρμα συμμετοχής στο Διαδικτυακό σεμινάριο για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου για μαθητές Δ’-Στ’ τάξης Δημοτικού 03/11/2022
line

Μέσα από μια διαδραστική παρουσίαση με διάφορες δραστηριότητες, κουίζ κ.α τα μέλη του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου του ΙΤΕ ενημερώνουν τους μαθητές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Θίγονται θέματα όπως ο διαδικτυακός εκφοβισμός, οι επαφές με αγνώστους, το ασφαλές online gaming, η σημασία της προστασίας των προσωπικών μας δεδομένων, η παραπληροφόρηση κ.α.

Η ενημέρωση διαρκεί δύο διδακτικές ώρες, μέσα στις οποίες υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις και απορίες από την πλευρά των μαθητών.

Ημέρα 3/11/2022

‘Ωρα 10:00-11:30

Σας ενημερώνουμε ότι απαραίτητη είναι η ύπαρξη βιντεοπροβολέα (προτζέκτορα). Οι κάμερες και τα μικρόφωνα θα είναι απενεργοποιημένα. Στο τέλος της παρουσίασης, εφόσον κάποιος μαθητής έχει κάποια απορία και θέλει να πάρει τον λόγο μπορεί να απευθύνει την ερώτηση του προς τον εκπαιδευτικό ο οποίος θα μας τη μεταφέρει. Επίσης υπάρχει και η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω του chat.

Μπορείτε ως εκπαιδευτικοί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή της τάξης σας στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

Η φόρμα αυτή έκλεισε γιατί συμπληρώθηκαν οι συμμετοχές. Σας ευχαριστούμε πολύ! 

Font Resize
Contrast