Φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα “Πώς να προστατευτείς από την απάτη στο διαδίκτυο”

Φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα “Πώς να προστατευτείς από την απάτη στο διαδίκτυο”
line

Ενημερωτικό webinar σε συνεργασία με την Αρχή κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τους τρόπους εξαπάτησης μέσω διαδικτύου. Τι πρέπει να προσέχουν οι χρήστες; Πως θα ενημερώσουμε τα παιδιά για τους επικείμενους κινδύνους;

Ωρα: 18:00-19:00

Κων/νος Μάγκος: Προιστάμενος επιμόρφωσης Αρχής Κυβερνοασφάλειας Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Εισηγητής: Ευαγγελία Δασκαλάκη – Υπεύθυνη έρευνας και Ανάπτυξης προγραμμάτων  Ελληνικού κέντρου Ασφαλούς διαδικτύου ΙΤΕ

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

 

 

 


  Βαθμίδα:
  Περιφέρεια:


  Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .


  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast