Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο “Gaming, Επικίνδυνες προκλήσεις και κυβερνοασφάλεια στο διαδίκτυο” 16/02/2023

Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο “Gaming, Επικίνδυνες προκλήσεις και κυβερνοασφάλεια στο διαδίκτυο” 16/02/2023
line

Πώς θα μάθουμε στα παιδιά να επιλέγουν παιχνίδια κατάλληλα για την ηλικίας τους και να αντιστέκονται σε επικίνδυνες διαδικτυακές προκλήσεις; Πώς θα μπορέσουμε να αναγνωρίσουμε τις απάτες στο διαδίκτυο και τις απόπειρες phishing; Γιατί είναι σημαντικό να ενημερώνουμε τους μαθητές μας από μικρή ηλικία για την Κυβερνοασφάλεια και για την επαγγελματική αυτή κατεύθυνση;

Ημέρα 16/02/2023

Ώρα: 18:00-19:00

Εισηγητές: 

Μαριεύα Καρκανάκη – Υπεύθυνη προώθησης Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου ΙΤΕ

Κωνσταντίνος Μάγκος – Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας

Ελισάβετ Κουτσουδάκη – Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  Βαθμίδα: Περιφέρεια: Συναινώ στην καταχώριση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ.

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.


  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  You cannot submit this form. Because form submission limit over.

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast