Συμμετοχή διαγωνισμού SID 2024 “Ευγένεια στο διαδίκτυο – Δικαιώματα και υποχρεώσεις στον ψηφιακό κόσμο”
Συμμετοχή διαγωνισμού SID 2024 “Ευγένεια στο διαδίκτυο – Δικαιώματα και υποχρεώσεις στον ψηφιακό κόσμο”
line

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο*.


  Πριν ξεκινήσετε την αποστολή της φόρμας, βεβαιωθείτε οτι έχετε ανεβάσει σε κάποιο διαδικτυακό χώρο της επιλογής σας (όπως Google Drive, OneDrive, Dropbox, YouTube, κτλ.) το περιεχόμενο της συμμετοχής σας. Επίσης βεβαιωθείτε ότι οι συμμετοχές που είναι σε μορφή οπτικοακουστικού υλικού (π.χ. βίντεο) δεν υπερβαίνουν τα 2 λεπτά για τους μαθητές όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων.
  Έπειτα ανεβάστε τις συναινέσεις των γονέων και κηδεμόνων σε κάποιο διαδικτυακό χώρο της επιλογής σας (Google Drive, OneDrive, Dropbox, κτλ.) και στείλτε μας το link στο αντίστοιχο πεδίο που ζητείται παρακάτω στη φόρμα. Αφού ανεβάσετε τις φόρμες συναίνεσης, επιλέξτε κοινή χρήση (share) μόνο με τα mails support@saferinternet4kids.gr και saferinternet4kids@gmail.com (μη φτιάξετε ένα δημόσιο link) .

  Το πρότυπο της γονικής συναίνεσης μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Για να αναρτηθούν ονόματα και λοιπά προσωπικά στοιχεία παιδιών, θα πρέπει να έχει μας σταλεί οπωσδήποτε υπογεγραμμένη συναίνεση των γονέων/κηδεμόνων, διαφορετικά δεν θα λαμβάνεται υπόψη η συμμετοχή.

  Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να μας στείλετε μια μικρογραφία εικόνας (thumbnail διαστάσεις 300px*200px) για να τη χρησιμοποιήσουμε στη σελίδα που θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές.

  Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή της συμμετοχής σας παρακαλούμε ενημερώστε μας με mail στην διεύθυνση support@saferinternet4kids.gr.


  Καλή επιτυχία!

   

  Στοιχεία Εκπαιδευτικών

   

   

  Βαθμίδα Εκπαίδευσης (Α/βάθμια ή Β/βάθμια)*

  Tις φόρμες συναίνεσεις μην τις ανεβάσετε δημόσια, αλλά επιλέξτε να τις μοιραστείτε μόνο με τα mail support@saferinternet4kids.gr και saferinternet4kids@gmail.com. Το πρότυπο για τις φόρμες συναίνεσης που πρέπει να υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες για να γίνουν δεκτές οι εργασίες, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Για κάθε μαθητή/μαθήτρια που συμμετέχει, θα πρέπει να υπάρχει συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η φόρμα συναίνεσης του γονέα ή κηδεμόνα του/της.

   

  Τμήμα Σχολείου:

  Ονοματεπώνυμα συμμετεχόντων μαθητών

  Το μήνυμά σας

  Επισύναψη εικόνας μικρογραφίας εξωφύλλου (thumbnail 300px * 200px)

  Δίνω το δικαίωμα στο Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου να αναρτήσει τη συμμετοχή μου στην επίσημη ιστοσελίδα του.*


  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr.

  Font Resize
  Contrast