Φόρμα Υποστηρικτή SID 2023

Φόρμα Υποστηρικτή SID 2023
line


  Η Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξουμε τις θετικές χρήσεις της τεχνολογίας και να διερευνήσουμε το ρόλο που όλοι διαδραματίζουμε συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας καλύτερης και ασφαλέστερης διαδικτυακής κοινότητας.

  Εγγραφείτε στη φόρμα υποστηρικτή, και δηλώστε την υποστήριξή σας στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2023. Χρησιμοποιήστε υλικό από το κέντρο μας για μια εκδήλωση στο φορέα σας και στείλτε μας μια φωτογραφία από την εκδήλωσή σας στο contact[ατ]saferinternet4kids.gr.
  Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.
  Επίσης μπορείτε να κατεβάσετε το logo του SID 2023, πατώντας εδώ.


  Είμαι*

  Στοιχεία Σχολείου

  Αν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, όπως π.χ. οδός ή αριθμός, παρακαλώ εισάγετε παύλα (-) στα αντίστοιχα πεδία.

  Στοιχεία Οργανισμού

  Αν δεν υπάρχει κάποιο στοιχείο, όπως π.χ. οδός ή αριθμός, παρακαλώ εισάγετε παύλα (-) στα αντίστοιχα πεδία.

  Τύπος Οργανισμού

  Στοιχεία Ιδιώτη

  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo[α]saferinternet4kids.gr.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast