Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Κοινωνική Μηχανική και απάτες στο Διαδίκτυο» στις 27.03.2024
Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Κοινωνική Μηχανική και απάτες στο Διαδίκτυο» στις 27.03.2024
line
CyberSecurity
ENISA
#CyberSecMonth
#ECSM
#Κυβερνοασφαλεια

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα αν θελετε να εγγραφείτε στο online σεμινάριο “Κοινωνική Μηχανική και απάτες στο Διαδίκτυο” που θα γίνει  την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2024  και ώρα 10:00 -10:45  και διοργανώνεται από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Εθνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ως επίσημοι εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Ελλάδα για τη εκστρατεία του European Cyber Security Month (ECSM) 2023 Ευρωπαϊκού Οργανισμού για την Ασφάλεια Δικτύων και Πληροφοριών – ENISA.

Η φετινή εκστρατεία του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας (European Cybersecurity Month – ECSM) έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας που αφορούν την προστασία μας από τις πρακτικές Κοινωνικής Μηχανικής (Social Εngineering) που χρησιμοποιούν οι απατεώνες στο διαδίκτυο αλλά και την ενημέρωση των μαθητών γυρω από τα θέματα κυβερνοασφάλειας.   Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του προγράμματος ενημέρωσης για την Κυβερνοασφάλεια και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.

  Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

   

   

  Font Resize
  Contrast