Εκστρατεία “Back2School” σε ολόκληρη την Ε.Ε από το SaferInternet4EU

Εκστρατεία “Back2School” σε ολόκληρη την Ε.Ε από το SaferInternet4EU
line
#backtoschool

Λίγες ώρες απομένουν πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι και ξεκινήσει η νέα σχολική χρονιά. Στο πλαίσιο ενημέρωσης και αφύπνισης των πολιτών της ΕΕ  για την ασφαλή και δημιουργική πλοήγηση το  #SaferInternet4EU ξεκινάει την εκστρατεία «Back2School».

Η ΕΕ μας καλεί να επιβιβαστούμε στο κίτρινο σχολικό λεωφορείο και να ξεκινήσουμε ένα εικονικό ταξίδι από χώρα σε χώρα προκειμένου να ανακαλύψουμε τις οδηγίες και τις συμβουλές που έχουν ετοιμάσει για μια ασφαλή και δημιουργική πλοήγηση.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, το κίτρινο σχολικό λεωφορείο θα μας οδηγήσει σε πολυάριθμες περιπέτειες σε ολόκληρη την Ευρώπη για να εξερευνήσουμε και να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις πολλές εθνικές εκστρατείες προώθησης των πρακτικών ασφάλειας στο διαδίκτυο.

Έτσι, μη χάσετε την ευκαιρία να ρίξετε  μια ματιά στον χάρτη για να αποφασίσετε το δρομολόγιό σας.  Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε το hashtag #SaferInternet4EU στα κοινωνικά μέσα – το δίκτυο INSAFE θα αναδείξει  νέες βέλτιστες πρακτικές ασφαλούς πλοήγησης!

Πηγή: ΒΙΚ

Font Resize
Contrast