Καμπάνια κατά της διαδικτυακής αποπλάνησης #CheckBeforeYouChat: Ο χορός των 5 βημάτων
line
Προκαλέσαμε τους TikTokers σε όλο τον κόσμο να κάνουν έναν απλό χορό πέντε βημάτων σε ένα τραγούδι αγάπης. Φαίνεται ακίνδυνο, σωστά;
Λάθος. Αυτή η πρόκληση TikTok έχει στην πραγματικότητα ένα κρυφό μήνυμα. Αν ακούσετε προσεκτικά, θα ανακαλύψετε ότι αυτό δεν είναι το συνηθισμένο τραγούδι αγάπης σας, αλλά μια ιστορία για τη διαδικτυακή αποπλάνηση.
 
Και τι γίνεται με αυτές τις πέντε κινήσεις που έχετε κάνει; Χωρίς να το συνειδητοποιήσετε, αντιγράφετε τα ίδια βήματα που κάνει ένας διαδικτυακός groomer για να σας παρασύρει και να σας εκμεταλλευτεί.
 
Με αυτό το #5StepChallenge, θέλουμε να σας ενημερώσουμε για τους κινδύνους της διαδικτυακής αποπλάνησης και εκμετάλλευσης. Είναι εύκολο να παραλείψει να προσέξει κανείς τα σημάδια, γι ‘αυτό είναι σημαντικό να προσέχουμε πριν αρχίσουμε να συνομιλούμε με κάποιον στο διαδίκτυο. #CheckBeforeYouChat.
 
Βρείτε το video της καμπάνιας στο TikTok και κάντε το δικό σας ντουέτο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.checkbeforeyouchat.com/