Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ενώνει τις δυνάμεις της με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ
Η δημοφιλής ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη ενώνει τις δυνάμεις της με το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ
line
#ambassadors

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ ανακοινώνει την συνεργασία του με την καταξιωμένη ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για ευαισθητοποίηση και ενημέρωση παιδιών, γονέων και εκπαιδευτικών σε θέματα ασφαλούς και ποιοτικής χρήσης του ψηφιακού κόσμου.

H κ. Λασκαράκη με  τη γλυκύτητα που τη διακρίνει και την εμφανή αγάπη της για τα παιδιά –όντας και η ίδια μανούλα ενός μικρού κοριτσιού- θα βοηθήσει ουσιαστικά στη διάχυση του μηνύματος για ένα ασφαλές και ποιοτικό διαδίκτυο για τα παιδιά, ιδιαίτερα στην παρούσα φάση όπου όλο και μικρότερης ηλικίας παιδιά κάνουν χρήση του ψηφιακού κόσμου. Μέσα από τις δικές της εμπειρίες  θα δώσει το έναυσμα σε γονείς, παιδιά και νέους να μάθουν να χρησιμοποιούν το διαδίκτυο με ασφάλεια και στόχος είναι να  αποτελέσει ένα βασικό πυλώνα ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης των γονιών για μια πιο ποιοτική και ανοιχτή επικοινωνία  με τα παιδιά πάνω σε θέματα ασφαλούς χρήσης του ψηφιακού κόσμου.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τόσο την κ. Λασκαράκη όσο και τους άλλους δύο πρεσβευτές του Κέντρου μας, την κ. Νατάσα Μποφίλιου και τον κ. Μάριο Αθανασίου για την εθελοντική τους προσφορά σε αυτή την Πανευρωπαϊκή Πρωτοβουλία.

 

Font Resize
Contrast