Υποβολή συμμετοχής στην εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου SID 2020

Υποβολή συμμετοχής στην εκδήλωση για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου SID 2020
line

  Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδίκτυου του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας, σας προσκαλεί στην κεντρική εκδήλωση εορτασμού της Hμέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, την Τρίτη στις 11 Φεβρουαρίου του 2020 και ώρα 10.00-13.00, στην αίθουσα "Ζακλίν ντε Ρομιγί" του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

  Θα μιλήσουν εκπρόσωποι αρμόδιων φορέων. Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα ανακοινωθεί σύντομα.

  Η ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου αλλά και οι μαθητικοί διαγωνισμοί τελούν υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα. Θα δοθούν και βεβαιώσεις συμμετοχής.  ΟΧΙNAI

  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo[α]saferinternet4kids.gr.

  * Υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast