Φόρμα Συμμετοχής διαγωνισμού SID 2022

Φόρμα Συμμετοχής διαγωνισμού SID 2022
line

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο*.

  Πριν ξεκινήσετε την αποστολή της φόρμας, βεβαιωθείτε οτι έχετε ανεβάσει σε κάποιο διαδικτυακό χώρο της επιλογής σας (όπως Google Drive, OneDrive, Dropbox, YouTube, κτλ.) το περιεχόμενο της συμμετοχής σας. Επίσης βεβαιωθείτε οι συμμετοχές που είναι σε μορφή βίντεο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 2 λεπτά για τους μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού και το 1 λεπτό για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.
  Τέλος ανεβάστε τις συναινέσεις των γονέων και κηδεμόνων σε κάποιο διαδικτύακό χώρο της επιλογής σας (Google Drive, OneDrive, Dropbox, κτλ.) και στειλτε μας το link στο αντίστοιχο πεδίο που ζητείται παρακάτω στη φόρμα. Το πρότυπο της γονικής συναίνεσης μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. Για να αναρτηθούν ονόματα και λοιπά προσωπικά στοιχεία παιδιών, θα πρέπει οπωσδήποτε να έχει σταλεί σε μας υπογεγραμμένη συναίνεση των γονέων/κηδεομόνων, διαφορετικά δεν θα λαμβάνεται υπόψη η συμμετοχή.

  Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να μας στείλετε μια μικρογραφία εικόνας (thumbnail διαστάσεις 300px*200px) για να τη χρησιμοποιήσουμε στη σελίδα που θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές.

  Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή της συμμετοχής σας παρακαλούμε ενημερώστε μας με mail στην διεύθυνση contact@saferinternet4kids.gr.
  Καλή επιτυχία!  Το πρότυπο για τις φόρμες συναίνεσης που πρέπει να υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες για να γίνουν δεκτές οι εργασίες, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ. θα πρέπει να υπάρχει για κάθε μαθητή/μαθήτρια που συμμετέχει, συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη η φόρμα συναίνεσης του γονέα ή κηδεμόνα του/της.  * Υποχρεωτικά πεδία

  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr.  Font Resize