Φόρμα Συμμετοχής διαγωνισμού SID 2022

Φόρμα Συμμετοχής διαγωνισμού SID 2022
line

  Παρακαλούμε συμπληρώστε όλα τα υποχρεωτικά πεδία που είναι σημειωμένα με αστερίσκο*.

  Στείλτε την εργασία σας μέσω της επισύναψης αρχείου. Tα αποδεκτά αρχεία που μπορείτε να στείλετε είναι pdf, ppt, pptx, jpg, png, docx και doc (μέγιστο μέγεθος 15ΜΒ). Αν η εργασία σας βρίσκεται αναρτημένη στο διαδίκτυο μπορείτε να μας στείλετε τον σύνδεσμο (URL) στο αντίστοιχο πεδίο. Οι εργασίες που είναι σε μορφή βίντεο δεν θα πρέπει να υπερβαίνουν τα 2 λεπτά για τους μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού και το 1 λεπτό για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου.

  Μπορείτε επίσης, αν θέλετε, να μας στείλετε μια μικρογραφία εικόνας (thumbnail διαστάσεις 270px*180px) για να τη χρησιμοποιήσουμε στη σελίδα που θα αναρτηθούν όλες οι συμμετοχές.

  Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα με την αποστολή της συμμετοχής σας παρακαλούμε ενημερώστε μας με mail στην διεύθυνση contact@saferinternet4kids.gr.
  Καλή επιτυχία!  Το πρότυπο για τις φόρμες συναίνεσης που πρέπει να υπογράψουν οι γονείς/κηδεμόνες για να γίνουν δεκτές οι εργασίες, μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.  * Υποχρεωτικά πεδία

  Το saferinternet4kids.gr τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr.  Font Resize