Φόρμα συμμετοχής για εκδήλωση εορτασμού SID 2022 για Λυκείου
line

[Ενημέρωση 1/2/2022: Η φόρμα αυτη εκλεισε γιατι φτασαμε τον μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων. Σας ευχαριστούμε πολύ!]


Διαδικτυακή εκδήλωση ενημέρωσης προς τιμής του εορτασμού της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου (SID) 2022 με θέμα την Κυβερνοασφάλεια για την ενημέρωση των μαθητών Λυκείων διοργανώνει το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ μαζί με την Ελληνική Αρχή Κυβερνοασφάλειας του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 10:00-11:00.

Η ενημέρωση αφορά την αντιμετώπιση ζητημάτων ασφάλειας για την προστασία της καθημερινότητας μας στο διαδίκτυο (Cyber Secure From Home) αλλά και την ενημέρωση των μαθητών σχετικά με το πώς πρέπει να ενεργούν αν και εφόσον πέσουν θύματα απάτης στο διαδίκτυο (First Aid). Tέλος θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τις αναδυόμενες τεχνολογίες (όπως έξυπνα ρολόγια κ.λπ.) , τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε τέτοια προϊόντα αλλά και η επιλογή επαγγελματικού προσανατολισμού προς την επιστήμη της Κυβερνοασφάλειας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής:

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν διαδικτυακά τμήματα μαθητών Λυκείων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, υπολογιστής και προτζέκτορας στην αίθουσα. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα την ώρα της παρουσίασης.

Μπορείτε ως εκπαιδευτικοί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μιας τάξης στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς.