Φόρμα συμμετοχής Α, Β και Γ Δημοτικού Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022
line

Ενημερωση 27/1/2022 : Αυτη η φόρμα έχει κλείσει , γιατί φτάσαμε την μέγιστη χωρητικότητα. Ο λόγος που φτάσαμε τόσο γρήγορα στον μέγιστο αριθμό σχολείων ειναι γιατί συμμετέχουν δύο χώρες σε αυτή τη γιορτή (Ελλάδα και Κύπρος) , οπότε υπάρχει πολύ μεγάλη ζήτηση. 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας. Όσοι δεν προλάβανε να εγγραφούν θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε οτι το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Δαδικτύου θα συνεχίσει απρόσκοπτα να κάνει κι άλλες ενημερώσεις στο μέλλον. Παρακαλούμε εγγραφείτε στο newsletter για να ενημερώνεστε για τa webinars αλλα και όλα τα υπόλοιπα νέα μας. 

 

Τo δικό σου σχολείο θα συμμετάσχει στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2022;

 Η Αθηνά και ο Ντίκι θα ενημερώσουν τους  μαθητές Α, Β και Γ Δημοτικού σε μια κοινή διαδικτυακή εκδήλωση των Κέντρων Ασφαλούς Διαδικτύου Ελλάδας και Κύπρου που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2022 την Τετάρτη 9/2/2022  στις 9:45-10:45.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία θα συμμετέχουν ισάριθμα σχολεία από την Ελλάδα και την Κύπρο, μέλη των 2 Κέντρων μέσα από παραμύθια θα ενημερώσουν τα παιδιά για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου και μέσα από δραστηριότητες που θα προταθούν θα ενισχύσουν τις γνώσεις τους για το ευαίσθητο αυτό θέμα.
 Θα δοθούν πιστοποιητικά συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς και έπαινος στους μαθητές. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Προϋποθέσεις συμμετοχής-οδηγίες:

Στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν τμήματα μαθητών  Α, Β και Γ Δημοτικών σχολείων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά και θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση στο διαδίκτυο, υπολογιστής και προτζέκτορας στην αίθουσα. Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρίσκονται μέσα στην αίθουσα την ώρα της παρουσίασης.

Η κάθε αίτηση αντιστοιχεί σε ένα link και σε μια σχολική τάξη. Αν επιθυμείτε να συγκεντρώσετε δυο ή περισσότερες τάξεις μαζί σε ένα χώρο για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τότε θα κάνετε μία αίτηση.

Θα πρέπει η κάμερα του υπολογιστή να μη δείχνει τα πρόσωπα των παιδιών (μπορεί να είναι κλειστή ή στραμμένη κάπου αλλού) και το μικρόφωνο κλειστό. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ή μετά το τέλος αυτής ο εκπαιδευτικός θα μπορεί να σηκώσει το διαδικτυακό χεράκι και να πάρει το λόγο προκειμένου να απευθύνει στις ομιλήτριες κάποια ερώτηση των παιδιών ή ό,τι άλλο θέλει.

Μπορείτε ως εκπαιδευτικοί να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή μιας τάξης στην εκδήλωση, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.