Star Tool Kit Videos
Star Tool Kit Videos
line
Ασφαλής Κοινοποίηση

Αυτή η ταινία εξετάζει τι μπορεί να συμβεί όταν το περιεχόμενο κοινοποιείται δημόσια στο διαδίκτυο. Μέσω των ενεργειών του Trey και του Sami μαθαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να γνωρίζετε τις ρυθμίσεις σας, να ζητάτε πάντα άδεια πριν κοινοποιήσετε κάτι για άλλα άτομα στο διαδίκτυο και να βεβαιωθείτε ότι δεν δίνετε πάρα πολλές προσωπικές πληροφορίες στο διαδίκτυο.

Trust

Αυτή η ταινία εξερευνά την αξιοπιστία των ανθρώπων στο διαδίκτυο. Χρησιμοποιώντας ένα σενάριο gaming για πολλούς παίκτες, βλέπουμε τι συμβαίνει με την κορυφαία παίκτη Aisha όταν κάποιος που έχει γνωρίσει στο παιχνίδι ζητά να συναντηθούν. Το βασικό μας μήνυμα είναι να συνειδητοποιήσουν οι νέοι ότι πρέπει πάντα να λένε σε έναν έμπιστο ενήλικα εάν κάποιος που γνωρίζουν μόνο στο διαδίκτυο ζητά προσωπικά στοιχεία ή να συναντηθούν εκτός σύνδεσης.

Δράση

Αυτή η ταινία εστιάζει στη δράση που μπορεί να κάνει ένας νέος αν συναντήσει κάτι ακατάλληλο ή ενοχλητικό στο διαδίκτυο. Για να το κάνουμε αυτό, βλέπουμε τι κάνει ο Sami όταν βρίσκεται σε μια ανεπιθύμητη διαδικτυακή κατάσταση και μαθαίνει ότι το να το πει σε κάποιον και να πάρει βοήθεια είναι πάντα η καλύτερη ενέργεια που πρέπει να κάνει.

Σεβασμός

Αυτή η ταινία καταδεικνύει τη σημασία του να είσαι ευγενικός και με σεβασμό στο διαδίκτυο. Αφού διαφωνεί με κάποιον στο διαδίκτυο, ο Trey γίνεται στόχος ενός άδικου διαδικτυακού εκφοβισμού. Το βασικό μήνυμα είναι να αναγνωρίσουμε και να ενθαρρύνουμε τους νέους να είναι πάντα θεατές και να μιλούν ανοιχτά αν βλέπουν κάποιον να υφίσταται διαδικτυακό εκφοβισμό.

Font Resize
Contrast