Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα» 20.05.2024
Φόρμα συμμετοχής στο σεμινάριο «Ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα» 20.05.2024
line

Υπάρχουν κανόνες στα κοινωνικά δίκτυα; Ποιος έχει την ευθύνη εφαρμογής τους; Μπορούν τα παιδιά να προστατευτούν από ενδεχόμενες προσεγγίσεις τους από ενήλικες;  Πώς μπορούμε να μιλήσουμε σε παιδιά και εφήβους για την ασφάλεια στα κοινωνικά δίκτυα και σε ποιους κινδύνους πρέπει να επικεντρωθούμε.

Ημέρα: 20.05.2024

Ώρα: 18:00-19:30

Εισηγητής: Γιώργος Κορμάς – Υπεύθυνος Γραμμής Βοηθείας Help-line.gr Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου ΙΤΕ

Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στους εκπαιδευτικούς.

Για να συμμετάσχετε στο σεμινάριο συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα:

  Βαθμίδα: Περιφέρεια:

  Συναινώ στην καταχώρηση των ως άνω προσωπικών μου στοιχείων από το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ, τα οποία δεν θα αναρτηθούν δημοσίως πουθενά και δεν θα διαμοιραστούν με κανένα άλλο οργανισμό. Θα χρησιμοποιηθούν μονάχα για τους σκοπούς του συγκεκριμένου προγράμματος και για την περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας σχετικά με το πρόγραμμα.

  Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - ΙΤΕ τηρεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτές ορίζονται από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679/ΕΕ και τον εφαρμοστικό νόμο 4624/2019. Σας ενημερώνουμε ότι έχετε δικαίωμα ενημέρωσης, διόρθωσης, επικαιροποίησης ή ακόμα και διαγραφής των ως άνω στοιχείων σας. Επίσης, έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Για την περαιτέρω ενημέρωσή σας και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στο dpo@saferinternet4kids.gr .

  *υποχρεωτικά πεδία

  Font Resize
  Contrast