Γιορτή SID 2019!

Σας προσκαλούμε στη μεγαλύτερη γιορτή του SaferInternet4Kids για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019 την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. – 2 μ.μ. Δείτε πως μπορείτε να συμμετάσχετε εδώ.

Συμμετοχές Διαγωνισμών SID 2019

Δείτε εδώ όλες τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς SID 2019! Καλή επιτυχία σε όλους!

Παράταση Διαγωνισμού SID 2019

Ύστερα από απαίτηση πολλών εκπαιδευτικών η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων για τον Πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου παρετείνεται εως την Παρασκεύη 11 Ιανουαρίου.

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια 2018

Κατεβάστε από εδώ εκπαιδευτικά Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια για παιδιά νηπιαγωγείου και πρώτες τάξεις του δημοτικού.

Ημερολόγιο SaferInternet4Kids 2019

Ημερολόγιο Διαδικτυακής Ασφάλειας 2019

Πρώτο βραβείο στο Λύκειο Τυχερού!

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Youth απέσπασαν οι μαθητές του Λυκείου Τυχερού Έβρου στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό #Saferinternet4EU, με την εφαρμογή που δημιούργησαν “Stay Safe Online”.
Συγχαρητήρια στους μαθητές και στην καθηγήτρια τους!!

To Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων θέτει υπό την αιγίδα του τους διαγωνισμούς

Οι διαγωνισμοί του SaferInternet4Kids για το SID 2019 είναι πλέον υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας με το αρ. πρωτ. εισ. ΥΠ.Ε.Π.Θ Φ15/188342/Δ2-16/10/2018 έγγραφο.

Δηλώστε την στήριξή σας SID 2019

Εγγραφείτε στη φόρμα υποστηρικτή, και δηλώστε την υποστήριξή σας στον εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου 2019. Χρησιμοποιήστε υλικό από το κέντρο μας για μια εκδήλωση στο φορέα σας και στείλτε μας μια φωτογραφία από την εκδήλωσή σας στο contact@saferinternet4kids.gr.

Νέος οδηγός για γονείς

Δείτε εδώ το νέο οδηγό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου που απευθύνεται σε γονείς για την ασφάλεια στο διαδίκτυο!

Πανελλήνιοι Σχολικοί Διαγωνισμοί για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου (SID) 2019

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου προσκαλεί μαθητές και εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν στους Πανελλήνιους σχολικούς διαγωνισμούς με αφορμή την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2019!

Καμπάνια Online Detox

Δείτε εδώ όλο το υλικό από την καμπάνια ευαισθητοποίησης για την υπερβολική χρήσή του διαδικτύου που πραγματοποίησε το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου.

Μεγάλη επιτυχία των μαθητών του Λυκείου Τυχερού!

Οι μαθητές και οι καθηγητές τους προκρίθηκαν στους 9 φιναλίστ του ευρωπαϊκού διαγωνισμού #SaferInternet4EU , με την εφαρμογή που δημιούργησαν “Stay Safe Online”. Τώρα είναι η σειρά του κοινού να ψηφίσει! Επισκεφθείτε το #BIK για να ψηφίσετε https://bit.ly/2FjipBl @SaferInternetEU.

Back to School 2018!

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς διαδικτύου γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία με νέο υλικό! Πατήστε εδώ για να το κατεβάσετε.

Tik Tok

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις ρυθμίσεις ασφαλείας του κοινωνικού δικτύου Tik Tok!

Καλή σχολική χρονιά!

Το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου σας εύχεται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!